Webinar

Tak, fordi du var med på vores webinar Microsoft Teams – din nye læringsplatform

Giv dine medarbejdere adgang til både læring og arbejdsopgaver på ét samlet sted via en fælles platform

LMS365 giver dig mulighed for at udvide den eksisterende Microsoft Teams platform med et komplet læringsmiljø. Er du interesseret i at vide mere om vores læringsplatform, og hvordan du bruger det i Microsoft Teams? Udfyld formularen nederst.

Fuld fleksibilitet til alle arbejdsformer

Det er vigtigt at skabe et fleksibelt arbejdsmiljø, der omfavner alle de mange forskellige arbejdsformer i en organisation. Medarbejdere bruger mindre tid på kontoret og mere tid på eksterne arbejdspladser, hvorfra de selv styrer arbejdsdagen. Som resultat er fleksible arbejdsforhold hurtigt ved at være den nye normal. Denne forandring giver ikke blot glade og effektive medarbejdere, men skaber også et voksende behov for flere fælles, digitale e-læringsværktøjer.

Maersk_Brochure_Front

Case: Find ud af hvordan Maersk Container Industry træner sine eksterne medarbejdere på globalt plan

 

LMS365 tilpasser brugernes læring med deres daglige arbejdsopgaver. Uanset om de foretrækker at arbejde i Microsoft Teams eller SharePoint Online ved brug af deres stationære eller bærbare computer, mobiltelefon eller tablet, så er de i stand til at tage kurser sig ved hjælp af systemer, de allerede kender.

 

Læs casen om Maersk Container Industry

Arbejder din organisation hjemmefra?

Download vores e-bog, som giver dig værktøjer til at få mest ud af fleksible arbejdsforhold