Gode nyheder for IT

Få fuldt udbytte af din eksisterende Microsoft platform

Det kan være komplekst – og give IT-afdelingen grå hår – at investere i et nyt selvstændigt system, da det ofte kræver en separat infrastruktur og vedligeholdelse. For ikke at tale om de mange timer, der skal bruges på uddannelse og support.

Med LMS365 kan du udnytte din nuværende Microsoft Office 365 infrastruktur til en komplet e-læringsløsning, der kan skaleres og tilpasses til din virksomheds behov efterhånden, som den udvikler sig. Det er nemt og hurtigt at adaptere, samtidig med, at du bevarer det fulde overblik.

Tilføj blot LMS365 til din nuværende infrastruktur

LMS365 er den eneste e-læringsplatform, som kan integreres med Microsoft 365. Hvad enten du foretrækker at arbejde i Microsoft Teams, SharePoint Online, eller Outlook på din stationære eller bærbare computer, mobiltelefon eller tablet, så har du mulighed for at uddanne dig via eksisterende og velkendte systemer.

Derfor er LMS365 den eneste e-læringsplatform, der kan sammenkøre medarbejdernes e-læring med deres daglige arbejdsopgaver. Og med LMS365 kan du have en komplet e-læringsstyringsløsning oppe at køre i løbet af få dage via din eksisterende Office 365 platform.

Udvid den eksisterende Microsoft platform uden problemer

SHAREPOINT ONLINE

Gør e-læring til en del af din digitale arbejdsplads

LMS365 er den eneste løsning, der er opbygget, så den kan tilføjes til Microsoft 365 og Azure, som omdanner et eksisterende Microsoft 365 miljø til et stærkt LMS.

MICROSOFT TEAMS

Tag Microsoft Teams til det næste niveau

Microsoft Teams er den nye hub inden for samarbejde. Tilføj LMS365 og få en fælles e-læringsoplevelse, som medarbejderne kan få direkte adgang til uden at skulle skifte applikation.

AZURE ACTIVE DIRECTORY

Få mest muligt ud af dine eksisterende brugerdata

Som del af Microsoft 365 anvender LMS365 AAD (Azure Active Directory), Office Groups og Teams. Administratorer kan drage nytte af eksisterende AAD-grupper til at registrere bestemte deltagere til bestemte kurser.

Book 1:1 demo

Prøv LMS365 eller lad vores eksperter vise dig fordelene

Udnyt den eksisterende teknologi mere effektivt

Få fuldt udbytte af Microsoft 365 med LMS365

Den perfekte kombination af brugerkontrol og nem adgang

LMS365 kan integreres fuldt ud med alle Microsoft produkter, inklusiv Azure Active Directory. Systemet ved præcis, hvem der er dine brugere, der registreres med profilinformationer såsom jobtitel, afdeling og leder. Dermed kan det hurtigt afgøres hvilke uddannelser, der skal tilbydes til den enkelte bruger. Brugerne behøver ikke at skulle logge på et nyt system eller huske en ekstra kode, men logger kun ind ét sted.

DOWNLOAD E-BOG: Sådan forbliver jeg effektiv, når jeg arbejder fra en ekstern arbejdsplads

Er du klar til at acceptere et stigende antal medarbejdere, der arbejder fra eksterne kontorer?

For mange virksomheder er eksterne arbejdspladser stadig noget, der er nyt og ikke sat i system. Denne e-bog guider dig og din organisation til, hvordan I kan omfavne arbejde på distancen og få mest muligt ud af de fleksible arbejdsforhold.

How-to-stay-productive-while-working-remotely10